Golf Yoga Experience met Yoga Treasure

Yoga Golf Experience
Yoga Golf Experience zorgt voor de verbetering van uw golfspel! De gerichte oefeningen en houdingen zorgen voor meer concentratie, flexibiliteit, kracht, lenigheid en een betere ademhaling.

Op zondag 27 mei verzorgt onze partner Yoga Treasure diverse GRATIS workshops tijdens Golf Experience op Golfbaan Liemeer.

Kledingadvies: elastische sportkleding, schoeisel overbodig. Als u zelf in het bezit bent van een yoga- of fitnessmat dan mag u deze meenemen, is echter niet noodzakelijk.

Maximaal aantal deelnemers voor de gratis Yoga Golf Experience Clinics is 8 tot 10 deelnemers per clinic.

Tijdens de workshops leggen wij de focus op de houding van het lichaam d.m.v. allerlei kracht-, stabiliteits- en spierversterkende oefeningen voor buik en rug. Naast het verbeteren van de mobiliteit en flexibiliteit zullen de stabiliteitsoefeningen ook invloed hebben op het vinden van de juiste balans voor een goede en fijne swing.

Tijden Yoga Golf Experience clinics:

  • 10:30 - 11:15  Yoga Golf Experience clinic
  • 12:15 - 13:00 Yoga Golf Experience clinic
  • 14:00 -14:45 Yoga Golf Experience clinic

Maximaal 8 of 10 deelnemers. 
In de maand juni starten wij in samenwerking met Yoga Treasure met de Yoga Golf Experience lessen.

Aanmeldformulier Yoga Golf Experience

Versturen

Contact

WIlt u meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Kom naar de Golf Experience of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen