Activiteiten
zondag 26 mei 2019
Aanmelden

De leukste activiteiten voor de jeugd met het GOLF RAAK programma van de NGF

Lekker plezier maken, samen met vriendjes of vriendinnetjes, en tegelijk kennismaken met GOLF RAAK!

Jong en oud(er), beginners en gevorderde golfers worden hartelijk ontvangen in het restaurant De Heeren van Liemeer, waarna jij samen met de RAAK-ambassadeur naar het RAAK-park gaat.

Golf is altijd RAAK!' Hét motto van GOLFTEAM RAAK! Tijdens een RAAK!-activiteit mag je zelf bepalen wat je leuk vindt om te doen. Je kunt leren golfen, maar ook andere spellen doen waarbij je actief en gezellig bezig bent én nieuwe vrienden maakt. Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach naar huis!

ACTIVITEITEN
11.00 - 15.00 uur Sla Raak! in het FunPark
Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los in het Funpark van RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!

'Bij GOLF RAAK! kun je kennismaken met golf en lekker spelen met je vrienden en vriendinnen. Spot moedigt je aan en de toffe begeleiders helpen je een handje. Het RAAK!-Funpark is aanwezig bij een aantal gróóóóóte sportevenementen. Sommige spellen worden soms ook opgeblazen bij golfbanen bij jou in de buurt. In de agenda kun je de evenementen vinden die nu gepland staan, maar dit worden er steeds meer!

Vraag jouw RAAK!-gelukspas aan!

Heb je een toffe dag gehad bij RAAK! of wil je gewoon lekker gaan oefenen? Dan kun je natuurlijk jouw eigen, énige, échte RAAK!-gelukspas aanvragen. Met de pas kun je op de deelnemende golfbanen RAAK! slaan met echte golfclubs op de driving range. Daarnaast maak je maandelijks kans op leuke prijzen en je wordt op de hoogte gebracht van alle activiteiten. Een aantal keren per jaar hebben we nog leuke verrassingen voor de kinderen met een pasje.

Veilig sporten (psssst dit vinden je ouders belangrijk!)

GOLFTEAM RAAK! zet zich in voor een gezond sportklimaat. Het is erg belangrijk dat de deelnemers van de RAAK!-activiteiten in een veilige omgeving kennis kunnen maken met de golfsport. Daarom zijn alle begeleiders in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast is er altijd ten minste één persoon aanwezig die in het bezit is van een EHBO en/of BHV diploma.

Zo leuk is raak.

Bekijk het filmpje en ervaar hoe leuk raak is.

Contact

Wil je meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Kom naar de Golf Experience of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel je navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Dat kan ook gewoon online.