Inschrijven en regels NK FASTEST HOLE IN GOLF

Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf op Golfclub Liemeer: FUN voor deelnemers en toeschouwers.

Op zondag 26 mei is Golf- & Countryclub Liemeer organisator en gastheer van het tweede NK Fastest Hole in Golf in Nederland.

Het idee is ontstaan door de challenges op de European Tour. Naar aanleiding van deze challenges heeft Golf- & Countryclub Liemeer besloten om tijdens hun Golf Experience dag het Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf in het leven te roepen.

Kwalificatie
De kwalificatie vindt plaats op 26 mei 2019 tussen 11.00 – 15.00 uur. Elk team krijgt een starttijd waarop zij zich moeten melden bij de tee van hole 9 van de Bovenlanden baan. Er wordt om de 4 minuten gestart met het spelen van de hole. Daarvoor en daarna kan men gebruik maken van de overige activiteiten tijdens de Liemeer Experience. De beste 10 teams strijden in de finale vanaf 16.00 uur om de hoofdprijzen.

Deelname en toegang is gratis

REGELS NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP FASTEST HOLE IN GOLF  2019

Inschrijven
Een team schrijft zich in voor de kwalificatie van het FASTEST HOLE IN GOLF op 26 mei 2019 tijdens de LIEMEER EXPERIENCE.

Regels
Een team bestaat 4 golf(st)ers, 1 op de afslag, 1 op de fairway, 1 rond de green en 1 op de green

Er wordt gespeeld op hole 9, PAR 4,  275 meter van de Bovenlandenbaan. Zodat voor veel golf(st)ers het mogelijk is om de hole in 4 slagen te spelen.

De tijdwaarneming begint als de speler op de afslagplaats de bal raakt en stopt als de bal in de hole eindigt. Let op de bal moet stilliggen als deze wordt gespeeld. Een bal in beweging mag niet worden geslagen  (2 strafslagen en 1 minuut tijdstraf). Indien speler 4 de bal niet in de hole heeft gespeeld dan moet speler 2 van de fairway de bal in de hole spelen.

Strafslagen tellen mee in de score niet in de volgorde van spelen.

In alle situaties gelden de regels van de R&A.

Één contactpersoon met telefoonnummer per team. Indien jouw team bij de 10 snelste teams van de dag behoord, benaderen wij de contactpersoon rond 15.00 uur voor de finale die start om 16.00 uur.

Finale
De beste 10 tijden uit de kwalificatie strijden in de finale om de titel NEDERLANDS KAMPIOEN FASTEST HOLE IN GOLF

Iedereen begint weer op nul. De tijden uit de kwalificatie vervallen en de beste 3 tijden van de finale vallen in de prijzen.

Prijzen
Er worden mooie prijzen beschikbaar gesteld door Golfplaza - Golf Diva - Vinocerf en Golf- & Countryclub Liemeer.

Er wordt in de finale gestart in omgekeerde volgorde. Het team met de 10e tijd start als eerste en het team met de snelste tijd uit de kwalificatie start als laatste.

De finale Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf zal plaatsvinden tussen 16.00 – 16.30 uur op hole 9 van de Bovenlandenbaan

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van de FASTEST HOLE IN GOLF is om 16.45 uur in het clubhuis van Golf & Country Club Liemeer.

Winnende team 2019

Bekijk hier de Fastest Hole van het winnende team van 2018.

Bekijken

Aanmeldformulier Fastest Hole in Golf

Versturen

Contact

WIlt u meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Kom naar de Golf Experience of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen