Activiteiten
zondag 26 mei 2019
Aanmelden

De leukste activiteiten voor jong & oud

Jong en oud(er), beginners en gevorderde golfers worden hartelijk ontvangen in het restaurant, waarna uw tour guide u meeneemt om kennis te maken met Liemeer.

ACTIVITEITEN
10.00 - 16.00 uur  Demodag & Clubfitting met Golfplaza
Tijdens de Golfexperience kunt u bij Golfplaza clubs testen van diverse merken zoals Titleist, Taylormade, Callaway en Ping. Tevens kunt uw clubs (op afspraak) helemaal op maat maken. Golfplaza is de specialist op het gebied van clubfitting. Graag van tevoren aanmelden, via het aanmeldformulier.

10.00 - 16.00 uur Workshop ‘Start to Golf’
Maak kennis met deze mooie sport.

10.00 - 16.00 uur Masterclass voor gevorderden
‘Driving Range’, Optimize your driver’, ‘Find your golfswing’. Schrijf u tijdig in want vol = vol.

11.00 - 16.00 uur Sla Raak! in het FunPark
Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los in het Funpark van RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!

Vanaf 11.00 uur Kwalificatie NK Fastest hole in golf.
Een spectaculaire wedstrijd die vanaf het terras bij het restaurant te bezichtigen is.  De teams kunnen bij inschrijving aangeven in welk blok van één uur zij willen kwalificeren. Elk team krijgt een starttijd waarop zij zich moeten melden bij de tee van de hole 9 bovenlanden baan. Er wordt om de 4 minuten gestart met het spelen van de hole.

16.00 uur - 16.45 Finale Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf

Er wordt in de finale gestart in omgekeerde volgorde. Het team met de 10e tijd start als eerste en het team met de snelste tijd uit de kwalificatie start als laatste.

10.00 – 13.00 uur 9 Holes wedstrijd
3 ballen start op hole 10, texas scramble (minimaal 2 afslagen per persoon) per drieball voor de teamscore (om de sociale component op Liemeer te benadrukken). Neary op hole 14 en longest op hole 18. Op basis van starttijden 10 minuten tussentijd dus 6 x per uur x 3 uur x 3 personen is er plek voor 54 deelnemers aan de 9 holes wedstrijd.
Kosten: € 9,00 voor 9 holes

Vanaf 11.00 uur Wijnproeverij & lekkere bites
Ontdek de lekkerste wijnen tijdens de wijnproeverij van Vinocerf en proef de heerlijke hapjes van Restaurant De Heeren van Liemeer.

Vanaf 11.00 uur kunt u de Liemeer Experiencemarkt bezoeken. 
Rond het clubhuis is deze markt opgesteld. Hier kunt u kennis maken met diverse partners uit de regio. 

Vanaf 12.00 uur Puttingwedstrijd
Een leuke wedstrijd voor jong en oud. Een combinatie van sjoelen en putten. Haal de meeste punten met zo veel mogelijk van de 10 ballen in de vakjes. De winnaar gaat aan het einde van de dag met een mooie prijs naar huis.

AANMELDEN
Kortom, een Experience die u echt niet aan u voorbij mag laten gaan. Meld u tijdig aan voor dit event!

Contact

WIlt u meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Kom naar de Golf Experience of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen