Activiteiten
zondag 26 mei 2019
Aanmelden

De leukste activiteiten voor jong & oud

Jong en oud(er), beginners en gevorderde golfers worden hartelijk ontvangen in het restaurant, waarna uw tour guide u meeneemt om kennis te maken met Liemeer.

ACTIVITEITEN
10.00 - 13.00 uur  Clubfitting met Golfplaza
Laat uw clubs (op afspraak) helemaal op maat maken en voel het verschil! Golfplaza is de specialist op het gebied van clubfitting. Graag van tevoren aanmelden, via het aanmeldformulier.

10.00 - 15.30 uur Workshop ‘Start to Golf’
Maak kennis met deze mooie sport.

10.00 - 15.30 uur Masterclass voor gevorderden
‘Driving Range’, Optimize your driver’, ‘Find your golfswing’. Schrijf u tijdig in want vol = vol.

11.00 - 15.00 uur Sla Raak! in het FunPark
Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los in het Funpark van RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!

Vanaf 12.00 uur Kwalificatie NK Fastest hole in golf.
Een spectaculaire wedstrijd die vanaf het terras bij het restaurant te bezichtigen is.  De teams kunnen bij inschrijving aangeven in welk blok van één uur zij willen kwalificeren. Elk team krijgt een starttijd waarop zij zich moeten melden bij de tee van de hole 9 bovenlanden baan. Er wordt om de 4 minuten gestart met het spelen van de hole.

Tussen 15.00 en 15.30 uur wordt gestart met de finale.

Er wordt in de finale gestart in omgekeerde volgorde. Het team met de 10e tijd start als eerste en het team met de snelste tijd uit de kwalificatie start als laatste.

Vanaf 10.00 uur Proef de baan.
U heeft al golfervaring  (baanpermissie) en u wilt kennis maken moet onze mooie golfbaan? U speelt samen met een ambassadeur van Golf- & Countryclub Liemeer 3 holes op de Aarweide-baan. Hole 10, 17 en 18.  U kunt door deel te nemen aan proef de baan hele mooie prijzen winnen. 

Vanaf 11.00 uur Wijnproeverij & lekkere bites
Ontdek de lekkerste wijnen tijdens de wijnproeverij van Vinocerf en proef de heerlijke hapjes van Restaurant De Heeren van Liemeer.

Vanaf 11.00 uur Grasmaaimachine show
Show van de mooiste machines die voor een perfecte golfbaan zorgen. Aangeboden door AHA De Man.

Vanaf 11.00 uur kunt u de Golf & Healthmarkt bezoeken. Rond het clubhuis is deze grote Golf- & Healthmarkt opgesteld. Hier kunt u kennis maken met voeding, yoga & mindfulness, kennis maken met de nieuwste golfmode, heerlijke hapjes en wijnen proeven. 

Vanaf 12.00 uur Puttingwedstrijd
Een leuke wedstrijd voor jong en oud. Een combinatie van sjoelen en putten. Haal de meeste punten met zo veel mogelijk van de 10 ballen in de vakjes. De winnaar gaat aan het einde van de dag met een mooie prijs naar huis.

AANMELDEN
Kortom, een Experience die u echt niet aan u voorbij mag laten gaan. Meld u tijdig aan voor dit event!

Contact

WIlt u meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Kom naar de Golf Experience of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen