Activiteiten
zondag 6 september 2020
Aanmelden

De leukste activiteiten voor jong & oud

Jong en oud(er), beginners en gevorderde golfers worden hartelijk ontvangen in het restaurant, waarna uw tour guide u meeneemt om kennis te maken met Liemeer.

ACTIVITEITEN DEZE MAKEN WIJ DE KOMENDE WEKEN BEKEND.
10.00 - 16.00 uur  Demodag & Clubfitting

10.00 - 16.00 uur Workshop ‘Start to Golf’
Maak kennis met deze mooie sport.

10.00 - 16.00 uur Masterclass voor gevorderden
‘Driving Range’, Optimize your driver’, ‘Find your golfswing’. Schrijf u tijdig in want vol = vol.

11.00 - 16.00 uur Sla Raak! in het FunPark
Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los in het Funpark van RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!

Vanaf 11.00 uur is het mogelijk onder begeleiding met een flight van vier personen een aantal holes op De Bovenlandenbaan te spelen. 

Vanaf 11.00 uur Wijnproeverij & lekkere bites
Ontdek de lekkerste wijnen tijdens de wijnproeverij van Vinocerf en proef de heerlijke hapjes van Restaurant De Heeren van Liemeer.

Vanaf 11.00 uur kunt u de Liemeer Experiencemarkt bezoeken. Rond het clubhuis is deze markt opgesteld. Hier kunt u kennis maken met diverse partners uit de regio. 

Vanaf 12.00 uur Puttingwedstrijd
Een leuke wedstrijd voor jong en oud. Een combinatie van sjoelen en putten. Haal de meeste punten met zo veel mogelijk van de 10 ballen in de vakjes. De winnaar gaat aan het einde van de dag met een mooie prijs naar huis.

AANMELDEN
Kortom, een Experience die u echt niet aan u voorbij mag laten gaan. Meld u tijdig aan voor dit event!

Contact

WIlt u meer informatie over golfen bij Golf- & Country Club Liemeer? Kom naar de Golf Experience of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een rondleiding.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel uw navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Een vraag? Deze kunt u ook online stellen

Versturen